Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tramshaiku


Bruna-bönor-blues


Muller och åska
magen sjunger klagosång
bruna-bönor-blues




Bunden vers (Haiku) av Mathias
Läst 340 gånger
Publicerad 2005-05-07 22:55



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
sååå coolt..funderat att skriva en Pollen blues..haha...diggar iden..
2005-05-17

  Juli
Härlig haiku! Ta bara bort "tramshaiku" för jag tycker denna inte är trams, utan alltigenomhärligblues!
2005-05-16

  Almaz
Vilken helkul haiku! :)
2005-05-09

  Cattis Rönn
helkul haiku...bravo!
2005-05-08

  Hans w-art Westlund VIP
*skratt* ta bort överskriften. inget trams med den...
2005-05-07

    carimba
humoristiskt trams kan vi aldrig få för mycket av, till skilland från bönor:))
2005-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Mathias