Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord, bara ord.


Frontalkyss i osande gummi

Felsägande cheffolk med slagord av gyttja
Nekande gudinnor som svänger iväg
Fläskiga burgare i ett gitter av skrik
Tryckande väggar som vägrar släppa loss
Skänk en frontalkyss i osande gummi




Fri vers av akseli
Läst 555 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-08 00:33



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Fart och fläkt, värsta stadskänslan! Och litet klaustrofobi. Jag kan inte komma på något att direkt klaga på, tyvärr... ;)
2005-05-08
  > Nästa text
< Föregående

akseli
akseli