Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon som sticker ut

Hon som sticker ut
Hon är ingenting värd
Ingen föreställer sig hennes hjärta
Hennes hjärta som snart slutar slå
Hennes hjärta som spricker mer för var dag
Ingen ser heller tårarna
De våta kinderna och blåmärkena
Ingen anar, vad denna flicka är beredd att göra
Ingen anar att allt hon vill är att vara deras vän
Att ha alla skrattandes med och inte åt henne
Någon som håller om
Klädd i svart
Har svårt för allt
Känner bara riktig lycka ibland
Ett riktigt leende ibland
Men riktigt blod varje dag.~




Fri vers av Shadow of moon
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-16 20:18



Bookmark and Share


    Sony
Jättebra skrivet...du får fram känslan av sorgen och längtan jätte bra!
2007-11-18

  axelia
Det du skriver känns verkligen äkta. Inte nått du kommer på sådär bara, det märks att du har ett syfte med texten liksom. Och jag är sämst på att ge kommentarer men jag kan säga att jag typ vill börja gråta när jag läser den, för det är så på riktigt som du beskriver det och det är så fel. Och det är lite patetiskt att håller på å börjar gråta men ja, jag känner så och det är bra kritik siddu. <3
2007-11-17

    Herr Ångest
Jag gillar framför allt slutet på den här..

Upprepningen av ordet ibland och sen avslutningen med \"men riktigt blod varje dag\".. riktigt ryslig.. man ryser av obehag och välbehag på samma gång när man läser den.
2007-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Shadow of moon
Shadow of moon