Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världen tynar bort och lämnar oss kvar. Snälla jord ta oss med, ta oss med till det vackra stället som bara du vet finns.~


Ta mig bort

Basen som dunkar.
Och kinden är våt av fukt.
Ser på all den hemska dimman som glider förbi.
Ser på alla människor som bara vill dö.
Slasket som bara vill tyna bort,
tyna bort och försvinna.
Fåglarna har flugit bort, och lämnat oss ensamma kvar.
Här i det kalla, här i det grå.
Vill också försvinna härifrån.
Men mina vingar vill inte flyga.
Och mina ben vill inte gå.
Mina vingar vill inte bre ut sig vackert.
De vill inte vara vackra och vita.
De är gråa och oanvändbara.
De har sin egna vilja och jag styr inte över den.
Jag vill bara försvinna, försvinna med vinden.
Vill att den ska ta tag i mig och dra mig bort.
Vill bara att låten som spelas ska vara det enad som finns.
Vill bara sitta här och blunda,
luta huvudet mot den kalla rutan och drömma mig bort.
Man jag kommer aldrig härifrån.
Detta är ett spel jag måste avsluta, och ingenstans kan jag fly
Men jag behöver hjälp.
Jag önskar bara att det fanns en manual.




Fri vers av Shadow of moon
Läst 379 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-04 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadow of moon
Shadow of moon