Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat rann

Blodet som rann
all smärta som försvann.
Explosionen som hördes
Och två världar som möttes.
Livet möter död
Blodet flöd
Krocken som kom
Hela min kropp kändes tom
Hjärtat sögs ut
och all kärlek rann ut i sanden.




Fri vers av Shadow of moon
Läst 335 gånger
Publicerad 2008-01-21 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadow of moon
Shadow of moon