Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~


Friheten

Vill vara fri
Vill leva som andra
Vill känna luften ta tag i mig
Vill känna mig älskad
Älskad som de fina flickorna
Bli älskad tillbaks från de jag håller kär
Vill inte göra det här
Men hoppar ändå
Har nu gjort jorden fri från ännu en börda
En börda den inte behöver ha~




Fri vers av Shadow of moon
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-16 20:22



Bookmark and Share


    Sony
Om man inte blir älskad tillbaka så söker man kärleken från fel håll...även om det är typ familjen.
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Shadow of moon
Shadow of moon