Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~


Mobbning

Slagen
Smärtan
Tårarna
Allt som går överstyr
Ingen ser
Ingen försöker
Gömmer det med skugga, med ett skratt
Folk som går ifrån
Folk som trampar på de liggande
För övrigt jo tack, Allt är bra ~




Fri vers av Shadow of moon
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-16 20:24



Bookmark and Share


    Sony
Väldigt gripande om hur man blir illa behandlad men inte vill/kan säga som det är till dom som frågar (om dom frågar)..att inte vara något värd.
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Shadow of moon
Shadow of moon