Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksstranden

Hjärtat det bultar och benen står still.
Jag vill bara springa, men vad ska jag ta mig till!
Du går där, men du mig inte ser.
Jag vill ju det och mycket mycket mer.
Hålla dig i handen och gå med dig längs Kärleksstranden.




Fri vers av Zazzi
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-16 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zazzi
Zazzi