Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla ska ha rätt att vara lyckliga. Om man gör folk runt omkring sig lyckliga blir man själv det.


Världens Torg

Det som hände får ingen veta.
Det som hände fick mig att leta.
Leta efter glädje, leta efter sorg.
Gottgöra männ\'skor på Världens stora torg.




Fri vers av Zazzi
Läst 201 gånger
Publicerad 2007-11-17 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zazzi
Zazzi