Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stänga dörren och låsa

Vill stänga dörren och låsa.
Vill få vinden i mina öron att sluta blåsa.
Stänga ute alla hemska ord som jag inte förstår.
De ord som river upp djupa sår.
Känner mig naken och blottad.
Sannerligen inte lyckligt lottad.




Fri vers av Zazzi
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-17 12:12



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En finstämd text om en svår sak!
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Zazzi
Zazzi