Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tanken att inte få vara med dig.


Väntande på dig

Väntar i kylan
På min gråa bänk
Väntar på att du ska komma
Väntar så,
och höstlöven singlar ner
Brunt gult och rött
När man ser det uppifrån
Så ser man att bilden förstörs
Förstörs av min gestalt här på bänken
Och när du väl kommer..
Så går du förbi~




Fri vers av Shadow of moon
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-17 13:56



Bookmark and Share


    Sony
Sista meningen är väldigt dramatisk och lockar nästan till tårar!
2007-11-18

  Michaela Dutius
Så sorgsen-vem går förbi?- vacker text!
2007-11-17

  charlotte hedendahl
Fin och vemodig!
2007-11-17

  © anakreon VIP
Well, shit happens...
Carl-Erik
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Shadow of moon
Shadow of moon