Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens Verklighet

Blomkransar och glorior
Kan inte dölja min sorg
De klistrar på mig ett leende
Säge sedan att det är mitt
Men sanningen ska fram och inte dras till min grav
Inget leende är sant
Vissa är bara mer verklighetstrogna




Fri vers av Shadow of moon
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-17 13:59



Bookmark and Share


    Sony
Påklistrade leenden har vi nog alla då och då..så att vi passar in.
2007-11-18

  axelia
/inget leende är sant
vissa är bara mer verklighetstrogna/
Det var en sådan mening som man ryser av, och en sådan text man bara älskar. <3
2007-11-17

  axelia
/inget leende är sant
vissa är bara mer verklighetstrogna/
Det var en sådan mening som man ryser av, och en sådan text man bara älskar. <3
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Shadow of moon
Shadow of moon