Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i spänd väntan på det oväntade mötet



så vilsegick jag under livsvandringen
att bekorsades mina egna stigar
av den jag aldrig trott mej vara

till min outsägliga förskräckelse

avkrävde jag mej tysthetslöftet

dyrköpt men nödvändigt
som i kostsamhet




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 338 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-23 16:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text helt i min stil - obegripligt begriplig... :-)
2007-11-26

  Inkarasilas
Shhh säger texten, döhemligt och ah gottigt, vart gick du vilse, hmmm och vem möter du, dig själv tror jag.
2007-11-23

    Nattviol
den här är hemlig
och klurig.....

mmm
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk