Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feng-shui

mitt hem är så fengshui fritt
så jag snubblar över överflödet

min borg så fängslande
med mediaprylsoffliggarattiraljer

två soffor tre teveapparater två datorer
media brusar korsdrag

genom östra delen till västra delen
av min boning

har hört att man inte
ska sova med huvudet mott norr

där vilar de döda

och göken gal från söder
söder är döder

öster tröster blir kvar

eller väster bäster

synd att min boning
inte har hela väggar
mot vare sig öster eller väster

sparsmakat
är inte orientaliska mattor
sammetsgardiner

350 cdskivor
prylar

jag vet
jordiska ting
distraktioner

fengshui
rent och enkelt

kanske är jag inte så
obekymrad om jordiska ting
som jag vill vara

tycker om att mysa i
stearinljus
bakom
tunga sammetsgardiner

röda färger
gula färger
varma färger

mitt hem är så fengshui fritt
så jag snubblar över överflödet




















Övriga genrer av prima donna
Läst 288 gånger
Publicerad 2007-11-18 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna