Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om den enda utvägen är spärrad av invägen



alla dessa småsaker
som jäser likt bagarhänder
under knådandet

dessa små illtankar som förgiftar

vilsna värdsligheter
som faller i människors själar
likt välburna spikklubbor
från hjärnverket

små elakhettor som förbränner
som falnar med
människor

i min egenskap av leg.lekare
ordinerar jag vänskapare
minst tre ggr dagligen

den dubbla dosen
till natten

risken för biverkningar
vid överkonsumtion

kan ses som försumbar




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 356 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-11-19 12:24



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Em medicin att ta
OM man vill må bra!
Tack skall Du ha!
2007-12-08

    Maria Malm
Det är många som behöver denna medicinering..
2007-11-23

  Inkarasilas
Lekmannen ordinerar vänskapare i överdos all night long, vore bra slippa dessa jävla argtankar som förpestar och svärtar ner, men fasen nu ler jag ..
2007-11-20

  KristinaE
.. om det ändå vore så att detta vore möjligt! Tycker om tanken som möjlig sprungen ur dina rader ..
2007-11-20

  Vilsen Annette-hittar vägen
Härlig :)
2007-11-19

  isabel louise
underbart härligt skrivet! bra!
2007-11-19

  Agnes B* Lörinczi
åhhh
här räddar du min dag, för jag gillar denna inväg som jag fann i all hast på väg ut härifrån och ja, jag behöver din medicin lekare Ronny Berk, tackar skall halsa den snarast med en ordentlig mängd vatten... bara för biverkningarnas skull tar jag dem, överkonsumerar, beroendekallar, plusdoserar, paraöverdriver, kör långa nätter, allt för biverkningens skull...
Snyggt blandat ordmedicin här min vän! Tack.
2007-11-19

  devilsangel
Bra skrivet!!
2007-11-19

    Nattviol
vass!
vännen - vasst!!!

aj, man sticker sig nästan...
tills..
det vänder

och du
ordinerar vänskapare
MINST 3 ggr/ dag!!!

dåå - ler violen blygt och
igenkännande...

biverkningar - är också
verkningar, glöm inte det!

*ler*
2007-11-19

  Maria Zena Viklund
snyggt smidat!!
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk