Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanningen bakom masken


Alkohol min vän

Alkohol, du gör mig glad.
Alkohol, du är min bäste vän.
Du kan lyssna på mig, du förstår.
Jag litar på dig min trogne vän.

Men vad hände mellan oss? Vi som älskade varandra?
Vad hände med dig? Din skönhet har fallit bort.
Jag kan se dig, men du är inte den jag lärde känna.

Alkohol, du gör mig ledsen.
Alkohol, du får mig att vilja dö.

Jag trodde att du lyssnade, men du tog mitt liv.
Jag kan inte längre lita på dig.

Jag var tvungen att göra slut.
Det är inte du utan jag.
Varför skriker du i mig? Varför lockar du mig med sköna ord?
Kastade ut dig på gården, tog ett beslut.

Vill inte vara din vän längre.
Tog ett beslut, ska leva singel ett tag, kanske för alltid.






Fri vers av Engelbrekt
Läst 911 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-19 15:10



Bookmark and Share


  jonke
känner texten i hjärtat :-)
2008-02-25

    99knivesinside
Caroline Knapp skriver i sin bok \"Drinking: A Love Story\": \"Alcohol makes everything better until it makes everything worse\". Verkar stämma, hm?
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Engelbrekt
Engelbrekt