Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att falla uppåt och krossas mot himlen...

det fanns inga ord

alla dessa undersköna bokstäver tog slut

alla vackra adjektiv förtvinade till äckel

jag och du bytte mening

och betydelse

så här tvåhundra minuter från evighet

och evighet från enkelhet

betydde det någonting

då det eviga bultandet bröts i tu

som en svag viskning i megafon

varsamhet... plågsamhet...

\"Älska mig eller döda mig!\"

frågan är för vag...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-19 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen