Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kan inte se


jag bygger en värld
av urklippta tidningar

en dödsruna
en artikel om monsunregn



trädet utanför mitt fönster
har tappat alla löven

i dess ställe
snö

människors tankar gjorda av snö




Fri vers av Laertes
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-20 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laertes
Laertes