Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett Vasalopp

Jag lyssnar till
en housemix
av min villa
med vitt staket
och välskötta
rosenrabatter

En technoupplevelse
i olika etapper
av det vasalopp
som jag aldrig
ställde upp i.

Men jag hör bara
ett återupprepande
dunk av Jesu
bankningar
på min altandörr

och en röst som säger
att skidorna är vallade
och toppluvan sitter i
hallen och imorgon
har snön försvunnit.




Fri vers av Markiewski
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-20 15:19



Bookmark and Share


  Vanja-Kristina Morgell
Välformulerat! Gillar särskilt: \"ett återupprepande
dunk av Jesu
bankningar
på min altandörr\"...
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Markiewski