Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångerrätt

Jag ska köpa min biografi
på bokrean
och riva ut varje
blad och vika dem
som Gripenplan
och kasta ut dom från
balkongen och låta
dem landa i pölen
så trycksvärtan sakta
försvinner

Sen ska jag torka
dem på vardagsrumsgolvet,
med en hårfön
och börja skriva igen
med blyerts
på de knastriga
buckliga arken
så jag lättare kan
sudda ut, nästa gång
jag ångrar mig.




Fri vers av Markiewski
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-25 13:22



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Får jag hjälpa till att vika?! Mina plan är grymma :)
Gillar den här. Enkel i sitt språk men djupare i tanken.
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Markiewski