Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv är en cirkus

En fastspänd
röd, skinande, plastig
clownnäsa på snoken

berättar om mitt livs
cirkus med små pudlar
på rygg i manegen

Och många åskådare
på läktaren som inte
ler åt gycklarnas skämt.




Fri vers av Markiewski
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-20 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Markiewski