Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
isen kommer inte släppa mig, men håll i dig hårt för dig kan ingen hjälpa


ISGATOR (eftersom ingen ändå kommer läsa)


vi halkar genom natten
glasisen är målad över gatorna och blommar på fönstren

vit

fångar mörker

kastar ljuset ifrån sig


jag skrattade,
bara lite för mycket

när han ramlade




Fri vers av Linneatystnad
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-21 17:11



Bookmark and Share


  korpfjäder
Läser dina texter och finner en dramatiker... du skriver så jag vill se dina texter uppspelade på scenen. Flera efter varandra eller en och en med pausmusik.... det är som om du har ett handlingens språk som går att tolka med kroppar. Gillar det och hoppas du fortsätter!
2008-03-14

  Ulf Lagerholm
inte alls så tokigt och def. läs-
värt -

fantasieggande, jag läser om
och om igen å grubblar -

\"vit
fångar mörker
kastar ljuset ifrån sig\"

vackert i min värld
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Linneatystnad
Linneatystnad