Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imse vimse...



tomt

ekot av ett skrik studsar mellan väggarna

dova viskningar och skrap-skrap-skrap

i det dova ljuset växer varje fläck till overkliga proportioner

varje skugga är monstruös i dess möjligheter

jag var ensam här... då...

allt var mitt tills de kom

nu... jag torteras...

förpassas till mörka hörn

jagas bort när de ser mig

de skriker och de springer

men... de luktar inte ens gott

... inte som mat

men natten är min

... bara min

då de sover tryggt under en mjuk sköld

då lamporna är släckta

då dansar jag

... överallt

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-21 19:24



Bookmark and Share


    Nattviol
fy för den lede!
spindlar...
bra beskrivet dock

(bara du behåller
dessa varelser
på avstånd från mig!)
; )
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen