Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<3 syskonkärlek


älskar att hata dig, ibland.


ibland;


vill jag slå dig.
- som på en sackosäck i en boxare\'s anda.

vill jag sparka dig.
- som maradona misshandlar bollen.

vill jag titta på dig.
- som från hitler\'s ögon på en jude.

vill jag förlåta dig.
- när du gjort något dumt, och skämtar bort det.

vill jag skratta åt dig.
- när du gör så som du alltid gör för att få mig att le.

vill jag hata dig.
- lika mycket som mitt ostädade rum.

vill jag älska dig.
- som jag gör; igår, idag & i morgon.


du är ju trotsallt min brorsa. <3




Fri vers av Chanel
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-21 23:24



Bookmark and Share


    undefined
förstår precis vad du menar, fast jag har nog inte lyckats få fram det med ord så bra som du :)
2007-11-27

  Junibarn
Woe, du överraskade mig! Jag trodde det handlade om \"your true love\" men så blev det inte! Kul när sluten inte är så förutsägbara!
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Chanel