Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

ser du mig
i fönstret

du var inte i skolan
idag

hemma med din sorg
dina tvivel

jag älskar din
slitna själ

en man
kör i en bil

han kommer aldrig
fram

en kvinna slänger sig
framför bilen

för att överleva




Fri vers av Laertes
Läst 417 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-21 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laertes
Laertes