Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänskap som syns genom cement och åkrar


Det föll en sten


på långt håll
såg det ut
som att det
regnade

grus

men det var
bara ett berg
som föddes

för att små
känslor
skulle få

en utsiktsplats

när det regnade
och man ville se
dropparna

på nära håll


i trygghet


 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 348 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-21 23:40



Bookmark and Share


  Regn & Grus
Vänskap genom alla väder, knäcks av inget!
Fantastiskt vackert skrivet!
2008-01-08

  Anna H
Det här gillar jag. Små känslor måste också få sin självklara plats. Allt är som du skriver inte alltid vad det till synes verkar vara när man står på långt avstånd. Det är nog säkrast att ta sig en närmare titt på de där regndropparna. Snyggt skrivet!
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris