Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med förhoppning att någon gång, likt mina förfäder, kunna skriva något som skänker eftertanke och/eller bringar klokskap.


Debut

I begynnelsen går det som trögt
Orden kommer i staccatto,
Stockar sig i hjärnans mynning.
Hoppar ut i otakt.
Kanske skapas ändå
nå\'n slags musik
för smal publik?




Fri vers av Karbunkel
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-22 20:22



Bookmark and Share


    eva m h
Det är bara att sjunga upp sig ett tag så lossnar det allteftersom! :-)
2007-11-25

  © anakreon VIP
Kör hårt!
Förfäderna yves med stor säkerhet!
2007-11-24

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag tror att musiken blir ljuvlig och faller många i smaken.
Önskar dig lycka till//B
2007-11-22

    Hycklaren
Allt är musik. Det gäller bara att uppfatta den, att ställa in sig på rätt våglängd...
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Karbunkel
Karbunkel