Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon jag känner väl har nyss haft problem med ettorna och nollorna.


Nya tidens gissel



Nollorna kan man ju klara sig utan,

men ettorna??!!




Fri vers av Karbunkel
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-07 14:57



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Om nollorna placeras efter fel siffra börjar de verkliga problemen!
2008-11-06

  © anakreon VIP
UNdrar vem det kan vara?!
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Karbunkel
Karbunkel