Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visdom




Visdom sägs vara en tung dom att bära..









































Fri vers av Karbunkel
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-11-25 21:47



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Ungdom är tyngre
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Karbunkel
Karbunkel