Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
funderingar igen...


Om man antar att

Om man antar att

Diktaren alltid menar något annat än vad denne satt på pränt
Uppstår lätt en stor begreppsförvirring.

Tolkningen är fri
Dikten ägs av Poeten

Åtnjuts av läsaren
I skumbelysning
Med rödvin, whiskey, cider, ett glas vitt, vatten
eller kanske med hjälp av läsk
Cigg, cigarr, cigarill eller nått annat rykande otyg
Eller en välplacerad pris under läppen


Eller

Av en vacker eftertanke




Övriga genrer av lilla t
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-22 22:23



Bookmark and Share


    zebrafisk
det här är en dikt som verkligen får en att tänka. bra!
2007-12-26

  Ronny Berk
en funderan som instämmes ...den fria tolkningens dilemma...
2007-12-05

  Mats Henricson
Bra tolkat.....
2007-11-26

  Leif Furstedt
Jag får fundera vidare... ;)
2007-11-25

    Bögen
Ja, visst ägs dikten av poeten - var det inte det jag sa?! *ler* Däremot får denne så vackert tåla allehanda tolkningar - så sant... och visst kan tolkningsprocessen innehålla både ritualer och diverse verktyg, just som du beskriver!
Att nå eftertanken är väl ändå full pott?!
Kul text!
2007-11-22

    JJ VIP
Ska erkänna att två stämde! Udda men bra dikt! Mvh. JJ.
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t