Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färg

Färg
Finns
Möjligtvis
Svart och Vit
Färg eller vad
Nyans säger man
Allt säger Jag
Det är allting
Liv och död
Kanske
Jag




Fri vers av VictorÅström
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-22 22:32



Bookmark and Share


  idahandersson
gillar dikten! :)
2010-02-09

  Josefin.B.S
Jag tyckte om den här. Den lät bra när man sa den.
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

VictorÅström
VictorÅström