Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kolla in

Kolla in i Din väns ögon
Vad ser du?
Inte rädsla
Inte hat
Inte kärlek
Vad?
Kolla in i Dina ögon genom en spegel
Vad ser du?
Inte glädje
Inte sorg
Inte smärta
Vad?
Kolla in i din kärleks ögon
Vad ser du?
Inte Ondska
Inte gudomlighet
Inte Liv
Vad finns bakom ögonen?
Ingenting
Och ögonen är själens Fönster
Varför är man tom?
Man tror sig känna någonting
Men vi lever för skyddat
För omhuldat
Inom en bubbla
En bubbla som skyddar
Skyddar mot världen
Säkerhet
Det tar bor alla problem
Och därför alla rädslor
Och vad kan man känna utan att känna rädsla?




Fri vers av VictorÅström
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-11-22 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VictorÅström
VictorÅström