Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
under en debatt på ungdomsforum förliden vecka kom vi in på mångfaldens förbannelse inför yrkesvalet...alla de möligheter som svindlar förbi likt de höstliga lövens dansliga turer i förförlig vind...


tyvärr...jag hinner inte skriva någon rubrik...



där tiden lider
lider jag med den
som klockslagen

då är det skönt
med förstående vänner
som väntar

tills alldeles nyligen
hade jag såväl timmar
som minuter

återstår endast sekunder
innan jag klickar iväg
budskapet




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 405 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-11-23 16:20



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Rubrik kommer av
att, en sådan skrevs
förr, med rött bläck...
Så det röda lyste
upp i stor stil, vad,
som skulle komma,
och gav läsaren en
\"feel\" ,vad det hade,
för sorts profil...
2008-01-18

  Marita Persson
Hinner inte skriva nån kommentar, du får nöja dig med en applåd...
2007-11-27

  Dessie 35
En sann vänn kan vänta hur länge som helst =)
En sann vänn förstår alltid din ursäkt
En sann vänn förlåter ...
2007-11-27

  karenina VIP
det är en stor paradox detta med utbud, möjligheter och val. man trycker så mkt på individens stora och fria valmöjligheter men detta enorma utbud (vad gäller det mesta) som hela tiden ökar och ökar kan samtidigt skapa förvirring och kluvenhet över vad man skall välja. och det är verkligen inte lätt att som en lättpåverkad och kanske redan lite smått vilsen tonåring veta vad man skall välja... tack för en väldigt intressant och tankeväckande text.
2007-11-23

    Nattviol
visst är det härligt
med vänner!
vänner finns alltid där
ställer inga krav
bara är...

vänner väntar...

; ))
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk