Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

monoton röst med alvedonberoende

jag vill inte vara du

då hade du varit jag

och det känns ju bara elakt

fast jag känner ju inte dig

kanske mår du skit

och då är det väl helt ok

för jag mår inte så dåligt

utom där jag tror jag mår skit

men det gå oftast att fixa

allt går med lite sprit

fast då ljuger man väl för sig själv

vad sägs om ett litet piller

är det bättre

eller sämre

jag vet vad jag behöver

ska vi byta hjärna med varann

och hjärta och själ

fast vad gör det

jag vill inte ha ditt liv

eller ge dig mitt

men du kan få min kaffekokare

eller en plastanka med horn

kan jag få en kaka kanske

eller en citron

som byteshandel du vet

jag kan kasta med min sexualitet

ingenting jag använder ändå

kan jag få ditt plastleende

det skulle nog hjälpa

så man slipper skrämma folk

vart jag än går

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 170 gånger
Publicerad 2007-11-23 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen