Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När en männsika inte förstår hur mycket hon betyder för andra


Trouble


hon är blodet i våra hjärtan
men bara för att hon flyter
inne i ådrorna,

så kan hon inte se det

själv




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-23 17:36



Bookmark and Share


    Erika H
Så höjde hon fågeln
lyfte den för att flyga
och den tog fart
svävade
buren av sin egenhet
vacker i sig själv
en stund
innan hon landade
hårt
för hon visste inte
hur viktigt det var
att hon flög.
2007-11-26

  Bjarne Nordbö
Mycket lyckat Rubrik till denna text som är rent lysande.
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris