Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråter

Jag gråter
Jag gråter för Morfar
Jag gråter för Mormor
Jag gråter för Mamma
Jag gråter

Jag flyger
Jag flyger från Morfar
Jag flyger från Mormor
Jag flyger från Mamma
Jag flyger




Fri vers av VictorÅström
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-23 17:45



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Tårar kan göra så man blir lätt som en fjäder och kan flyga.
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

VictorÅström
VictorÅström