Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beska droppar


En liten klunk.
Bara som medicin.
Inget annat.
Jag lovar.
Förresten smakar det inte gott.
Så därför!
Vad jag menar?
Jamen då gör det ju ingenting!
Att jag smakar lite.
Starkt alltså.
Min hälsa är vacklande.
Ibland.
Inte så ofta.
Men det händer.
Och just nu.
Därför.
Uppoffrar jag mig.
Tar de beska dropparna.
För jag är så martyrisk.
Tralalala.
Hej hopp.
Usch!
Det smakar verkligen illa.






Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-23 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP