Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så svårt det är att beskriva hur det har blivit efter det att min stora kärlek i livet dött efter flera gräsliga sjukdomsår




Det obeskrivliga

 

Det går inte säger jag

                                 det går inte

att beskriva

             hur det känns

                       att varje dag

                                 varje stund

                                       uppbåda mer

                                                kraft än jag

                                                        trodde att jag

                                                                  hade och veta

                                                                              att det enda

                                                                                     jag skulle

                                                                                            belönas med

                                                                                                   var hans

                                                               d ö d

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-24 23:49



Bookmark and Share


  sister mary
Svårt att beskriva, ja, men den nedåtgående trappformen stöder och vidgar innehållet - och stannar på en avsats.
Det finns nu ett val att gå uppåt, neråt - eller vila på avsatsen ett tag.
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP