Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så roligt det var att återfå kontakten med min stora ungdomsförälskelse. Eller var det det?




Ungdomsförälskelsen nu

 

Först blev jag så oerhört glad när jag hörde hans röst

- exakt likadan som för över fyrtio år sedan -

och jag erkänner hur darrig jag blev

ett hopp tändes i mig

tänk om det ändå var meningen att  det skulle bli vi en dag

nu när vi båda är fria

men jag hade inte räknat med att jag ju inte hann att

lära känna honom

den gången för

över fyrtio år sedan

 

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-25 00:49



Bookmark and Share


    papillon
Skall jag vara riktigt ärlig så skulle jag nog inte vilja träffa mig och min ungdomsegenkärlek efter 40 år -
2007-11-25

  LassO
Då vet du ju att du inte missat nåt... ;=) Alla har inte den turen.
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP