Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med tankar som stjärnfallet upphör



när tankar möts i rymden
så närheta som endast tankar kan vara
då upphör stjänfallet

därför att alla önskningar
redan är uppfyllda




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 412 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-11-25 09:16



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
när tankar möts i rymden


!!!!!!!!!!!!!+++++
2014-12-13

  Inkarasilas
Rena rama samlingen av stjärnstoft i en lördagsgodis påse, ah mumsar på, insikt mannen, joho då.
2007-11-25

  isabel louise
så underbart vackert skrivet!
2007-11-25

  issac.a.m
Vackert...
2007-11-25

  karenina VIP
vilka finstämnda rader. förmedlar både värme, klokhet och djup.
2007-11-25

  nettizen
Det är lyckan i andra ordalag. Oerhört vackert och sensitivt beskrivet. Gillas!
2007-11-25

    Nattviol
en sanning
djupare än livet självt
oerhört vackert fångat!

jag önskar mig alltid
något när jag ser ett
stjärnfall....

en önskan om tankar som
möts, bekräftas och omfamnas
när jag kommer nära den
sanningen, när flimret
av stjärnorna avtar
då vet jag att min önskan
uppfyllts
då kan jag lägga mig
att vila....
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk