Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn



Vem kan ge lojalitet och osjälvisk kärlek, utan förbehåll?
-Ett barn kan.

Vem kan ge lojalitet och självisk kärlek, med all förbehåll?
-Ett barn kan




Fri vers av Arne Lärnhem
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-11-25 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arne Lärnhem