Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fartyg med volanger..


Själmodstankar


De flyter
på oceanerna
mellan oss

fyllda av
modet från
de som inte

vågade

låta bli
att känna
sin själ

-

sakta
fylls de
av själarnas

hjärtan

som faller
tunga av liv
och närhet

från molnen
där bara toma
själar svävar


 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-25 18:05



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
lite luftigt och enkelt, tycker att ordet \"själ\" i sina olika former upprepas och blir lite tjatiga. andra stycket talar lite mot sig självt. eller jag förstår det inte helt enkelt. däremot hyser jag lite kärlek till ingressen, den var bildligt fin.

\"Fartyg med volanger..\"
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris