Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En barnförbjuden tramshaiku.


För sakens skull


Jag ska knulla dig
inte för att jag vill det
men för sakens skull




Bunden vers (Haiku) av Mathias
Läst 1045 gånger
Publicerad 2005-05-10 15:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
min vän sjunger gärna sången
knappt hörbart ute bland folk ibland
'Iiiisabellaaaa, lägg dig med magen upp
om du kan få min kuk att stå
skall jag knulla dig
gul och blå'

och det gör mig verkligen generad
ety jag är en blyg viol
2009-08-24

  Daniel_78 VIP
ooo aach så hård och brutalt hemskt
2006-01-06

  aftermath
tja varför inte..?*L*
2005-06-09

  swimsus@gmail.com
brukar inte falla mig ismaken med dessa ord på denna sida.,men den här var riktigt skojig!!
2005-05-16

  Michael
haha, den var ju riktigt bra!
2005-05-11

    Fliis
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA Helt enkelt tokbra!!! måste tacka Ingela för att hon såg till att jag inte missa detta genidrag.
2005-05-10

  madinsane
bara därför??
ja, varför inte!
2005-05-10

    jahapp
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHA DAGENS ROLIGASTE!!!
2005-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Mathias