Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De Gråtande Barnen

Du sitter alldeles stilla
där på min vägg.

Gråtandes och föräldralös
du tittar sorgset fram.

Vad är din historia?

Vill så gärna veta...

Min blick dras till dig,
varje gång du sneglas
i min ögonvrå.

Så söt du ser ut i din ledsamhet...




Fri vers av Icca
Läst 370 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-25 19:41



Bookmark and Share


  friheten
Har två hemma, dem borde kosta miljöner än nånt konst som inte ens är fin. Väldig strakt text åter.
2008-07-09

  Kleva
Jaa :D Gråtande barn tavlor är jättevackra !!

Kram!
2008-02-25

  Ulf Lagerholm
javisst kan sorgen vara vacker -
tummen upp -
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Icca
Icca