Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
levande obunden konst


fotoutställningen

Jag ställde ut
en bild

en gång

ställde den
mot en

husvägg


den blåste bort



men

vilken bild det blev
där jag stod

ute



helt ställd



 @nbsp;




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-26 15:23



Bookmark and Share


    eva m h
Får jag lov att skratta mitt i bedrövelsen?
2007-11-26

  Bjarne Nordbö
Kan tänka mej det, kanske kände dej blåst. Snyggt srivit i vilket fall som helst.
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris