Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
icke


Träd ut ur fingertoppsfantasi och ramla in i fotspårsskapandets ädla konst...

Gröna ögon

(en hel, ganska naiv världsbild föll i kras)

jag minns

(pusselbitar rycktes ur min helhet)

... känsla

(fakta ersattes av diffusa aningar... kanske känslor)

jag minns

(känslan av total och accepterad dumhet började där)

... rädsla

(delar av mig försvann, ersattes av dig)

inför dessa djupa, frågande, tysta...

(även i totalt mörker... även med slutna ögon fanns de där)

gröna ögon

(och ett skört helvete av putsat bomull och rakbladsdimma)

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 100 gånger
Publicerad 2007-11-26 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen