Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En förändring är uppackad till imorgon


Föränklingen


Det är en stor dag i morgon sa hon

Men det var inte det
Han visste det
Det var en vanlig dag.

Det var bara det
att han hade varit

ovanlig



tidigare


innan


den forna
tiden
dog




 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-26 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris