" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Klandra dem inte, ty de vet inte bättre\"


Klart att ni inte förstår


Det är inte ert fel,
bara min otydliga tysthet

En smal människa reagerar inte
om du säger \"Fetknopp\" till henne

En rikmänniska tar inte illa upp
om du påstår att han är en fattiglapp

En kvinna som aldrig blivit våldtagen,
kan ha erotiska drömmar om att bli det

Klart att ni inte förstår
hur saker påverkar mig


ni har inte varit i mina skor


 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 332 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-26 23:11



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Upplysande,kan man hoppas!
Bra skrivet!
2008-01-25

  Lyckohäxan Enediel
Väldigt sant...om alla förstod hur det var i den andres skor...ja hur skulle det vara då?
Kanske bra...eller kanske trist?
Väldigt bra skrivet!
Kort och innehållsrikt!
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris