Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter ett mindre lyckat samtal för nån vecka sen...


din uppfattning


din uppfattning
tar udden av min

din verklighet
skymmer det jag ser

efter ett samtal med dig
måste jag återta

min värdighet




Fri vers av Marreb
Läst 543 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-18 11:23



Bookmark and Share


  Jojo
Såna där energikrävande människor borde förses med röd varningstriangel!!
2008-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb