Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denhär till en av mina finaste vänner efter ett uppvaknade rakt i natten hösten 2002.


Får jag ge dig lov på livet?

Vännen min lägg dig i mitt knä slut dina ögon somna in
hit kommer inte rädslan
drömmen tar oss till ett paradis där får du kraft och lust
Du är klok men vill glömma fantasins skimmer

\"I mitt kalejdoskåp är du lycklig igen
men verklighetens tid tar död på magin
Livets uppsats skriver inte sig själv
Våga känna någons närhets hand (igen)\"

Luta dig i min famn
i skenet av månen ändrar du färg
men solens strålar klär dig svart
du kan andas under nattens mörker

\"I mitt kalejdoskåp är du lycklig igen
men verklighetens tid tar död på magin
Livets uppsats skriver inte sig själv
Våga känna någons närhets hand (igen)\"

Hon kommer klä dig med glitter och glädje
göra dig redo för stormen
av möjligheter kan du göra din värld större
ett leende smickrar dina läppar
Hur känns det att flyga




Fri vers av Mandy Juno Quartin
Läst 384 gånger
Publicerad 2005-05-11 04:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandy Juno Quartin
Mandy Juno Quartin